Gjenerata e pare e programimit

 

 

 

Gjenerata e parë e programimit

 

Më poshtë gjeni gjeneratën e parë të shkollës të cilët kanë krijuar një biografi të shkurtër për vetën duke përdorur HTML & CSS
Grupi i parë  PackmanTeam  përbëhet nga: Lorik Rama, Kreshnik Beqiri, Armend  Krasniqi dhe Shaban Sejdiu

 

 

 

Grupi i dytë përbëhet nga: Dren Sejdiu, Ardit Salihu, Olt Abazi dhe Oltion Selmani

 

                               

 

Projektet:

     

 

 

Grupi i tretë përbëhet nga: Enes Fejza, Amar Januzi, Indrit Krasniqi dhe Labinot Miftari

 

                      

 

Projektet:

     

 

Grupi i katërt përbëhet nga: Artur Merovci, Omer Imeri, Yll Krasniqi dhe Sead Mikullovci

 

 

                  

 

Projektet:

 

    

 

 

Grupi i pestë përbëhet nga: Feisal Bahtiri, Leotrim Pantina dhe Oltion  Shabani

 

              

 

 

Projektet:

 

 

Grupi i gjashtë përbëhet nga: Ibrahim Maloku, Resul Pllana, Aris Mernica dhe Denis Qeza

 

                  

 

Projektet:

 

     

 

 

Grupi i shtatë përbëhet nga: Alketa Islami dhe Gresa Makiqi

 

     

 

Projektet:

      

 

 

Grupi i tetë përbëhet nga: Feride Uka, Elsa Shallci dhe Sara Hoxha

 

        

 

 

 

Projektet:

 

 

 

 

Grupi i nënte përbëhet nga: Faris Bahtiri, Blendi Selaci, Bleta Gjoni dhe Dorentina Qeza

 

                 

 

 

Projektet:

 

         

 

 

 

 

Gjenerata e parë e programimit

 

Më poshtë gjeni gjeneratën e parë të shkollës të cilët kanë krijuar një biografi të shkurtër për vetën duke përdorur HTML & CSS
Grupi i parë  PackmanTeam  përbëhet nga: Lorik Rama, Kreshnik Beqiri, Armend  Krasniqi dhe Shaban Sejdiu

 

 

 

Grupi i dytë përbëhet nga: Dren Sejdiu, Ardit Salihu, Olt Abazi dhe Oltion Selmani

 

                               

 

Projektet:

     

 

 

Grupi i tretë përbëhet nga: Enes Fejza, Amar Januzi, Indrit Krasniqi dhe Labinot Miftari

 

                      

 

Projektet:

     

 

Grupi i katërt përbëhet nga: Artur Merovci, Omer Imeri, Yll Krasniqi dhe Sead Mikullovci

 

 

                  

 

Projektet:

 

    

 

 

Grupi i pestë përbëhet nga: Feisal Bahtiri, Leotrim Pantina dhe Oltion  Shabani

 

              

 

 

Projektet:

 

 

Grupi i gjashtë përbëhet nga: Ibrahim Maloku, Resul Pllana, Aris Mernica dhe Denis Qeza

 

                  

 

Projektet:

 

     

 

 

Grupi i shtatë përbëhet nga: Alketa Islami dhe Gresa Makiqi

 

     

 

Projektet:

      

 

 

Grupi i tetë përbëhet nga: Feride Uka, Elsa Shallci dhe Sara Hoxha

 

        

 

 

 

Projektet:

 

 

 

 

Grupi i nënte përbëhet nga: Faris Bahtiri, Blendi Selaci, Bleta Gjoni dhe Dorentina Qeza

 

                 

 

 

Projektet:

 

         

 

© 2022-2023 Inovation Academy. Të gjitha të drejtat e rezervuara